|
|
| Najtuzniji film? | |
| | Autor | Poruka |
---|
Dacha Admin
Broj poruka : 287 Godina : 31 Lokacija : Nova Pazova Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Najtuzniji film? Pon Jun 16, 2008 1:18 am | |
| Najtuzniji film koji ste gledali je? | |
| | | ushko Moderator!
Broj poruka : 150 Godina : 42 Lokacija : Lucani, Serbia Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Najtuzniji film? Pon Jun 16, 2008 8:40 pm | |
| Gladijator, Hrabro srce, Titanik | |
| | | ..CoLuNgA...GiRl.. Member!
Broj poruka : 216 Godina : 31 Datum upisa : 13.06.2008
| Naslov: Re: Najtuzniji film? Pon Jun 16, 2008 10:42 pm | |
| Titanik,Ptice koje nikad ne polete(ubedljivo najtuzniji),... | |
| | | Dacha Admin
Broj poruka : 287 Godina : 31 Lokacija : Nova Pazova Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Najtuzniji film? Pon Jun 16, 2008 10:44 pm | |
| | |
| | | lil'hun Member!
Broj poruka : 80 Godina : 32 Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Najtuzniji film? Pet Jun 20, 2008 11:16 am | |
| Titanik koji mi je ostao u srcu i kojeg sam pregledala ni sama ne znam koliko puta,ima i još filmova koji su mi tužni,ali ne znam točno kako se zovu.... evo ima još jedan Moja djevojka-to je film gdje se druže djevojčica i dječak stari oko 12 godina i kad su postali jako bliski i prebrodili njihov prvi zajednički poljubac je djevojčica izgubila u šumi neki prsten koji joj ej bio drag i dječak ga je išao tražiti i anišao je na pčele koje su ga izboje,a bio je alergičan na njih i umro je,bilo je prebolno.... | |
| | | ushko Moderator!
Broj poruka : 150 Godina : 42 Lokacija : Lucani, Serbia Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Najtuzniji film? Pet Jun 20, 2008 4:50 pm | |
| - lil'hun ::
- Titanik koji mi je ostao u srcu i kojeg sam pregledala ni sama ne znam koliko puta,ima i još filmova koji su mi tužni,ali ne znam točno kako se zovu....
evo ima još jedan Moja djevojka-to je film gdje se druže djevojčica i dječak stari oko 12 godina i kad su postali jako bliski i prebrodili njihov prvi zajednički poljubac je djevojčica izgubila u šumi neki prsten koji joj ej bio drag i dječak ga je išao tražiti i anišao je na pčele koje su ga izboje,a bio je alergičan na njih i umro je,bilo je prebolno.... uhhh... nisam gledao ali najezio sam se od same tvoje price | |
| | | milichizza New member!
Broj poruka : 3 Datum upisa : 25.05.2009
| Naslov: Re: Najtuzniji film? Pon Maj 25, 2009 12:56 am | |
| - lil'hun ::
- Titanik koji mi je ostao u srcu i kojeg sam pregledala ni sama ne znam koliko puta,ima i još filmova koji su mi tužni,ali ne znam točno kako se zovu....
evo ima još jedan Moja djevojka-to je film gdje se druže djevojčica i dječak stari oko 12 godina i kad su postali jako bliski i prebrodili njihov prvi zajednički poljubac je djevojčica izgubila u šumi neki prsten koji joj ej bio drag i dječak ga je išao tražiti i anišao je na pčele koje su ga izboje,a bio je alergičan na njih i umro je,bilo je prebolno.... I meni isto...gledala sam ovaj film i prvi i drugi deo... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Najtuzniji film? | |
| |
| | | | Najtuzniji film? | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|