Sve - i - Svasta
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Ceh: Zbog mene idemo kuci

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Dacha
Admin
Admin
Dacha

Broj poruka : 287
Godina : 31
Datum upisa : 04.06.2008

Ceh: Zbog mene idemo kuci Empty
PočaljiNaslov: Ceh: Zbog mene idemo kuci   Ceh: Zbog mene idemo kuci Icon_minitimePon Jun 16, 2008 1:42 pm

Nakon neverovatnog preokreta Turaka u trećem kolu grupe A, najnesrećniji Čeh na planeti je verovatno golman Peter Čeh.
Nastavak teksta ▼

Po mnogima najbolji čuvar mreže na planeti koji je nesmotrenom intervencijom omogućio Turcima izjednačenje smatra da je on lično odgovoran za eliminaciju Češke.
"Znam da sam kriv za drugi gol i da zbog toga idemo kući".
Tako je Čeh nakon neuspeha u Premijer ligi i Ligi šampiona na malerozan način okončao neuspešnu sezonu.
"Zaokružio sam godinu na "pravi način". Jedino pozitivno u vezi sa ovom sezonom jeste da je gotova. Bilo je neverovatno. Jedan loš udarac za drugim", iskren je bio Čeh posle meča.
Depresivan je bio i selektor Češke Karel Brukner koji je na neočekivan način okončao posao na klupi Češke.
"Neverovatno je izgubiti utakmicu na taj način. Ne možete praviti onakve greške i očekivati dobar rezultat. Namera nam je bila da igramo jednostavan fudbal. Poveli smo sa 2:0 i sve je išlo kako treba, imali smo čak šanse da damo još neki gol. Ali na kraju smo poklekli pod pritiskom Turaka", rekao je Brikner.

Nasuprot njemu, turski kolega Fatih Terim bio je veoma raspoložen.
"Nismo odustajali, čak i kada su svi posle izjednačenja očekivali penale. Česi su bili bolji rival u prvom poluvremenu i mi tada nismo mogli više. Ipak, i kada je sve bilo protiv nas davali smo maksimum. Drago mi je što u ekipi imam grupu igrača koja nikada ne odustaje. Mislim da sada možemo i dalje od četvrtfinala", izjavio je oduševljeni Terim, čija selekcija meč četvrtfinala igra u petak 20. juna, na stadionu "Ernst Hapel" u Beču
Nazad na vrh Ići dole
https://sve-i-svasta.forumsr.com
ushko
Moderator!
Moderator!
ushko

Broj poruka : 150
Godina : 42
Datum upisa : 04.06.2008

Ceh: Zbog mene idemo kuci Empty
PočaljiNaslov: Re: Ceh: Zbog mene idemo kuci   Ceh: Zbog mene idemo kuci Icon_minitimePon Jun 16, 2008 8:30 pm

sam je kriv, kod onakvog centarsuta, pa jos po kisi - lopta se ne hvata nego boksuje
Nazad na vrh Ići dole

Ceh: Zbog mene idemo kuci
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Evo i mene!!:D
» Skolari: Dosao sam u Celsi zbog para

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sve - i - Svasta :: Vesti iz zemlje i sveta! :: Novine! :: Vesti iz sporta!-
Skoči na: